Leren Bloggen Voorpagina afbeelding

Maak kennis met Leren-Bloggen.nl

Start vandaag nog met de beste teksten schrijven!

Van idee naar academie

Het begon met een slecht idee

Mijn kennis op een plek

Mijn ervaring op een plek gebundeld

De plek voor meer succes

Ervaar het zelf, meer online succes

Van idee naar academie

Ongeveer twee jaar geleden begon ik met het schrijven van een ebook. Die ging over het verdienen van geld via het internet. Iets waar ik mij voortdurend mee bezig wist te houden en vanuit mijn eigen perspectief best wel succes mee had. Maar kennisdeling stopt natuurlijk niet bij het eenmalig schrijven van een ebook. Ook als je daar in zekere zin succes mee hebt. Daar ontstond mijn idee om een eigen academie op te zetten. Waarin ik volledig naar eigen inzicht mijn kennis kan publiceren en iedereen toegang heeft om specifieke vragen of onduidelijkheden te kunnen ventileren in een community. De website, academie en community leren-bloggen.nl was geboren.

Mijn kennis op een plek

Juist vanwege mijn voorkeuren om alles op een plek (centraal) te bundelen zocht ik naar goede oplossingen. Een plek waar alles overzichtelijk ingedeeld kan worden per cursus en toch samenkomt. Want ik ben van mening dat door toegang tot alle cursussen in één aankoop te krijgen je beter in staat bent om je eigen succes te behalen. Je krijgt niet voor niets toegang tot alle kennis die beschikbaar is. Waarbij ik mij natuurlijk ook open wil staan voor de kritische vragen die je misschien hebt over behandelde en onbehandeld lesmaterialen. Zodat jij er uiteindelijk echt beter van zal worden!

De plek voor meer succes

Succes hebben is natuurlijk wel belangrijk. Wie je het ook vraagt, iedereen is er naar op zoek. Maar succes ga je niet krijgen als je er geen inspanningen voor levert of mee aan de slag gaat. Het kost nu eenmaal tijd en aandacht om je content naar een hoger niveau te tillen. Of dit nu de blogs op je website zijn, product teksten of de reviews die je schrijft. Dat maakt geen verschil! Daarom ben ik een groot voorstander van om feedback vragen via het forum. Waarbij ik altijd zal vinden dat deze te weinig gebruikt zal worden.
FlexTeksten.nl

Mijn werk als tekstschrijver.

Inmiddels schrijf ik dagelijks teksten voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Van korte blog artikelen tot de volledige inrichting van de meest uiteenlopende websites. Deze variatie maakt het vak als tekstschrijver leuk en uitdagend. Want laten we eerlijk zijn, klanten hebben een verwachting. Leuk werk dus! Veel van mijn inmiddels dagelijkse ervaring probeer ik in mijn academie en community mee te geven. Waarbij ik ook volop bereikbaar wil zijn om iedereen die toegang tot mijn cursussen en kennis koopt. Dit doe ik door op vaste momenten aan de slag te gaan op het forum en binnen de community. Zo heb ik pasgeleden nog 13 stappenplannen toegevoegd! Een leuke bonus voor alle leden! Zie ik je binnenkort? Bezoek ook mijn website eens.
Community
€ 312,-
€ 47,-

Direct toegang tot de cursussen

Wil je toegang tot één van de cursus waaronder creatief schrijven, columns schrijven, bloggen of zoekmachine onderzoek en SEO technieken? Dan is deze alles-in-één aankoop absoluut een goede keuze! Naast een aantrekkelijke prijs ben je ook nog eens verzekerd van actuele studiematerialen. Daarnaast publiceren wij voortdurend nieuwe updates en maken wij handige downloads beschikbaar die je verder helpen! 

arrow_drop_up arrow_drop_down