Hoe het werkt

Samen aan de slag met leren.

Een echte totaal oplossing om trots op te zijn.

Online community

Door en voor leden

Persoonlijke academie

Onbeperkt online leren

Veilige leeromgeving

Een persoonlijk account

Levenslang updates

Altijd de laatste updates

Handig naslagwerk

Overzichtelijke keuze

Duidelijke uitleg

Geen beroepstermen

Waardevolle documenten

Als complete download

Leuke opdrachten

Waar je blij van kan worden

Razendsnel leren

Omdat je het druk genoeg hebt

Een totaaloplossing dankzij de community!

Met onze website bieden wij al langere tijd cursussen aan. Normaliter in de vorm van digitale boeken. Daarmee konden wij onze klanten echter geen up-to-date cursusmateriaal beloven. Zonde, de digitale markt veranderd elke dag en zo voegen wij ook steeds opnieuw updates toe. Vandaar wij sinds kort gebruik maken van een compleet nieuw systeem. Een waarvan zelfs een digitale applicatie in Google Play en de Apple App Store te vinden is. 

Samen met het in gebruik nemen van onze online community en academie hebben wij ook de uitleg van cursussen aangepast. Ze zijn nu nog eenvoudiger te volgen maar hebben dezelfde waarde als het om succes behalen gaat!

Community & academie

Maak gratis gebruik van de community

Of je nu wel of geen cursus hebt gekocht, onze community is er voor iedereen! Een bewuste keuze om iedereen die dit wil met elkaar te verbinden waardoor succes dichterbij is dan je zelf misschien denkt. Ook wij zijn voortdurend op onze community actief en publiceren de nodige vragen, content en informatie. Waarmee wij de discussie op gang brengen.
Community Leren Bloggen

Maak gebruik van de online leeromgeving.

Wij hebben een geweldige online leeromgeving. Daarin vind je alle cursussen waar je toegang toe hebt en heb je altijd de meest recente versie tot je beschikking. Aan de academie wordt voortdurend gewerkt. Van informatie herzien omdat er inmiddels andere methoden zijn tot waardevolle informatie toevoegen of nieuwe cursussen bieden. 
Online leeromgeving

Profiteer van de online mogelijkheden!

Lid worden van onze online community, daar kan ook jij van profiteren. Door te vertellen wie je bent, wat je doet en al je producten of diensten te promoten! Elke klant is er een en het draagt bovendien ook bij aan je vindbaarheid. Wist je al dat wij onze community promoten! Indirect krijgt jouw bericht dus ook promotie.

Platform leren Bloggen

Geen gedoe maar direct aan de slag om de beste content voor bezoekers en klanten te schrijven, ik doe het voortaan zelf.

Simone | Webwinkel
Na een mail met wat vragen binnen enkele dagen al antwoord. Deze cursus gaat veel verder dan vertellen hoe het moet.
Karin | Studente
Ik had de oude versie ooit eerder gekocht en kreeg netjes een mail voor toegang tot deze vernieuwde academie, tip service!
Marcel | Bedrijfsleider

Schrijf jij je vandaag ook in voor onze community?

arrow_drop_up arrow_drop_down