Met deze 5 tips schrijf je het beste blog!

eCursus Blogs schrijven

Krijg toegang tot deze en andere cursussen voor slechts € 9,-

eCursus leren Bloggen

Start vandaag nog met leren!

Huur je met regelmaat een tekstschrijver voor de blogs op je website? Niet meer nodig met onze online cursussen & academie. Je brengt je kennis direct in de praktijk. Je krijgt inzicht in het schrijven van een blog artikel volgens een bewezen structuur. Een die wij sinds jaar en dag toepassen en de nodige successen hebben bereikt. 

Kies jij voor de blogcursus? Dan krijg je alles dat je nodig hebt. Van de complete blogtemplate, checklist tot toegang naar onze community. Wil je aan de slag met sterke blogs schrijven om te scoren bij je zoekmachines en je klanten? Je krijgt direct toegang.

Geen gedoe maar direct aan de slag om de beste content voor bezoekers en klanten te schrijven, ik doe het voortaan zelf.

Simone | Webwinkel

Na een mail met wat vragen binnen enkele dagen al antwoord. Deze cursus gaat veel verder dan vertellen hoe het moet.

Karin | Studente

Ik had de oude versie ooit eerder gekocht en kreeg netjes een mail voor toegang tot deze vernieuwde academie, tip service!

Marcel | Bedrijfsleider
eCursus leren bloggen

Over de eCursus columns schrijven

De beste blogs schrijven is niet lastig of onmogelijk! In tegendeel zelfs. Het enige dat jij nodig hebt is weten wat je moet doen en daar heel goed in worden! Precies waar ik in mijn cursus volop aandacht aan besteed. Want wat ik kan kan jij ook! Misschien nog wel beter.


  • Krijg toegang tot 63lessen (12 modules)
  • Leer in een handomdraai razendsnel bloggen
  • Maak vrijblijvend gebruik van de community 
Community

Toegang tot de community

Natuurlijk krijg je toegang tot ons vernieuwde community. Een plek om te netwerken en mee te praten over alles waar je vragen over hebt of waardoor je vastloopt. Maar ook een plek hoe jij je succes kunt delen met andere online cursisten of leden van ons forum. Bovendien zijn wij zelf ook actief op de community.
Praktijk Ervaring eCursussen

Schrijfkennis vanuit de praktijk

De complete cursus is samengesteld aan de hand van ervaring vanuit de praktijk, expertise en door voortdurend in contact te komen met onze cursisten op de community. Een plek die wij als bijzonder waardevol ervaren en zelf ook actief zijn. Naast waardevol ook bijzonder leuk en doeltreffend. De complete cursus krijgt voortdurend nieuwe updates en toevoegingen. Waardoor je onbeperkt verzekerd bent van updates!
Leren schrijven

Schrijf ijzersterke blogs

Dacht je dat razendsnel schrijven alleen voor die tekstschrijvers weggelegd was? Je hebt het mis want met onze online omgeving krijg je alle tools en handvatten in handen om in een handomdraai de beste teksten te schrijven volgens de richtlijnen die zich bij ons keer op keer hebben bewezen.

Krijg nu direct toegang tot ... !

Krijg direct toegang & ga aan de slag met de cursus! Praat mee en netwerk op de community. Een plek door en voor leden! Compleet vernieuwd!


Tijdelijke bonus!

Je krijgt nu tijdelijk ook toegang tot de coaching en motivatie module. Waarin gedurende één week dagelijks nieuwe lessen beschikbaar komen om je te motiveren en inspireren! Zodat je het voorbereiden, schrijven en publiceren ook daadwerkelijk kunt volhouden! Een waardevolle module die je nergens anders tegenkomt! 

 

Ik had de oude versie ooit eerder gekocht en kreeg netjes een mail voor toegang tot deze vernieuwde academie, tip service!

Marcel | Bedrijfsleider

Na een mail met wat vragen binnen enkele dagen al antwoord. Deze cursus gaat veel verder dan vertellen hoe het moet.

Karin | Studente

Geen gedoe maar direct aan de slag om de beste content voor bezoekers en klanten te schrijven, ik doe het voortaan zelf.

Simone | Webwinkel

Ik heb een twee-tal affiliate websites en ik merk daadwerkelijk het verschil  nadat de cursus afgerond was.

Vanessa | doe-het-zelf

Een leuke aanvulling op mijn hectische maar leuke studie journalistiek. Ik heb het ook andere studenten aangeraden.

Tamara | Student journalistiek 

Wat een heerlijke kijk op hoe het ook anders kan dat schrijven. Ik heb mijn hele creatieve kant inmiddels herontdekt.

Peggy | Bed & Breakfast

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down