Leren Bloggen Voorpagina afbeelding

Cursus Blogs Schrijven

Aan de slag met je vaardigheden verbeteren.

Vaardigheden verbeteren

Met doeltreffende cursusboeken

Praktische informatie

Waarmee je aan de slag kan

Razendsnel leren

Met de juiste expertise

Over de cursus Blogs Schrijven

Een blog schrijven is helemaal van deze tijd. Het is leuk en kan een behoorlijke bijdrage aan de SEO van je website geven. Zaak dus om er eens mee aan de slag te gaan. Maar wat is een blog nu eigenlijk? Simpel! Op een blog kun je dieper ingaan op producten, diensten en andere zaken die je werkelijk nergens anders op je website kwijt kunt. 


Wat jij over een blog schrijven moet weten? Dat een blog veel meer is, en veel verder gaat dan een goed geschreven artikel. Je schrijft een blog met een reden, vaak om bezoekers te trekken naar je website, of om goede zoekwoorden in te verwerken, zodat mensen over kunnen gaan tot het aanschaffen van een product, via jouw referentiecode bijvoorbeeld. 


Een blog kan helemaal op zichzelf staan en hoeft dus niet per se ergens bij aan te sluiten. Zoals net al even genoemd, teksten die je nergens anders kwijt kunt, kunnen in een blog wel! Let er wel op dat je bijvoorbeeld op een 18+ site, niet opeens gaat bloggen over kinderspeelgoed bijvoorbeeld.

Duidelijke opzet!
Een duidelijke opzet en alles dat je nodig hebt binnen handbereik. Van praktische downloads waardoor alles direct vorm krijgt tot waardevolle informatie die zorgt voor de nodige diepgang, wat nodig is om succes te ervaren.
Simone | Blogger
Eerste column geschreven
Mijn eerste column geschreven, leuk! Ik ben zelf niet heel creatief. Dat dacht ik tenminste. Tot ik erachter kwam dat ik het mis had. Het is echt een kwestie van de knop omzetten. In het begin dus echt even out-of-the-box denken voor mij. Maar tevreden ben ik absoluut!
Marcel | bedrijfsleider

Kun jij ook niet meer wachten? Start vandaag nog!

€ 19,-
€ 13,-

Cursusboek Blogs schrijven

  • Een digitaal boek bomvol informatie en de beste ideeën!
  • Alles is gemakkelijk toe te passen op je eigen online blog!
  • Krijg nieuwe inspiratie voor het schrijven van de beste blogs!
  • Weet wat je nog kunt verbeteren of inmiddels al goed doet!
  • Na betaling krijg je het ebook direct in je mailbox!
arrow_drop_up arrow_drop_down