Leren Bloggen Voorpagina afbeelding

Cursus Columns Schrijven

Aan de slag met je vaardigheden verbeteren.

Vaardigheden verbeteren

Met doeltreffende cursusboeken

Praktische informatie

Waarmee je aan de slag kan

Razendsnel leren

Met de juiste expertise

Over de cursus Columns Schrijven

Wil je een column schrijven? Ontzettend leuk! Maar wat is een column nu eigenlijk? Een column is veel meer dan je nu misschien denkt. Waarbij het leukste van alles is dat je over werkelijk alles kunt schrijven. Maar vooral iets wat de gemoederen flink bezig kan houden als je het mij vraagt. 

Wat jij over een column moet weten? Dat je het in eerste instantie vooral de tijd moet geven en veel moet schrijven. Want de beste columns schrijf je veelal aan de hand van ervaring en een uitvinden wat werkt. Maar ook dat een column informatief dient te zijn, op een korte, maar pakkende manier.

Bij een column is het de bedoeling dat je kort, krachtig en persoonlijk te werk gaat. Een column dient altijd up-to-date te zijn, of in ieder geval, bijtijds. Het is bijvoorbeeld geen slim idee om in Februari, een column te schrijven over de stijging in populariteit van Halloween in Nederland

Let er bij het schrijven van een column op, dat je niet te langdradig wordt. Columns horen niet erg lang te zijn. De gemiddelde lezer heeft geen geduld voor columns van meer dan 500 woorden. De meeste columns, ook in kranten van kwaliteit, zijn vaak nog steeds te lang.

Duidelijke opzet!
Een duidelijke opzet en alles dat je nodig hebt binnen handbereik. Van praktische downloads waardoor alles direct vorm krijgt tot waardevolle informatie die zorgt voor de nodige diepgang, wat nodig is om succes te ervaren.
Simone | Blogger
Eerste column geschreven
Mijn eerste column geschreven, leuk! Ik ben zelf niet heel creatief. Dat dacht ik tenminste. Tot ik erachter kwam dat ik het mis had. Het is echt een kwestie van de knop omzetten. In het begin dus echt even out-of-the-box denken voor mij. Maar tevreden ben ik absoluut!
Marcel | bedrijfsleider

Kun jij ook niet meer wachten? Start vandaag nog!

€ 19,-
€ 7,-

Cursusboek Columns schrijven

  • Een digitaal boek bomvol informatie en de beste ideeën!
  • Alles is gemakkelijk toe te passen en in de praktijk te brengen!
  • Krijg nieuwe inspiratie voor het schrijven van jouw columns!
  • Weet wat je nog kunt verbeteren of inmiddels al goed doet!
  • Na betaling krijg je het ebook direct in je mailbox!
arrow_drop_up arrow_drop_down