Je blog vindbaarheid verbeteren?

Je blog vindbaarheid verbeteren?

Je blog vindbaarheid verbeteren? Best lastig als je de echte marketeers en SEO-specialisten moet geloven. Maar niets is minder waar. Je kunt het prima zelf voor je blog! De beste tip is nog altijd om niet te schrijven voor Google of andere zoekmachines. Maar te schrijven voor je echte bezoekers en klanten. Uiteindelijk zullen die bezoekers en klanten bij je gaan kopen!

Nu kan ik je natuurlijk prima vertellen wat je moet doen. Je als de zoveelste websites overladen met tips. Maar ik heb iets veel beters voor je dan dat. Namelijk niets minder dan de cursus Verviervoudig je websitebezoekers met SEO die is gemaakt door Esmée. Een echte blogger die precies weet wat ze doet op internet. Ik heb de cursus zelf ook gevolgd waardoor ik er toch wel razend enthousiast door ben geworden. Mooie opbouw, duidelijke taal en boven alles doet het ook nog eens wat het beloofd. Maar je moet het wel even doen.

Ik weet dat het volgen van de cursus een investering van 177 euro is. Maar ik weet ook dat het verdubbelen van klanten en bezoekers je een veelvoud kan opleveren. Waardoor het precies de reden was dat ik voor de cursus heb gekozen.

Wat ga je tijdens de cursus leren dan?

De cursus bestaat uit een kleine 10 hoofdstukken. Erg overzichtelijk ingedeeld en je kunt er direct mee aan de slag. Je hebt echt geen basis nodig om je SEO te vergroten. Dat mag duidelijk zijn tijdens de cursus. Waarbij het vooral opvalt dat er op de achtergrond een mooi forum draait. Hierop kun je vragen stellen en krijg je veelal ook persoonlijke Feedback van Esmée. 

Je krijgt heel veel voor je geld als je het mij vraagt. En zo zie ik het graag kan ik je vertellen. De digitale cursus met online videolessen, werkboeken en zelfs een online community zijn inclusief. In de community (het forum) kun je vragen stellen, werken aan je linkbuilding met mede-cursisten en op de hoogte blijven van de nieuwste SEO ontwikkelingen. Je hebt levenslang toegang tot zowel de cursus als de community! Super leuk dus!

Het is dus absoluut het investeren waard!

Verviervoudig je bezoekers met SEO

Bezoek hier de cursuspagina

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down