Kun je echt geld verdienen met bloggen?

Kun je echt geld verdienen met bloggen?

Kun je echt geld verdienen met bloggen? Mijn antwoord is volmondig ja, waarom zou ik er anders dagelijks mee bezig zijn! Precies en jij kan er ook geld mee gaan verdienen. Zo staat mijn dagrecord van verdiensten op dit moment net iets boven de 300,- euro. Om precies te zijn 302,20 euro! 

Mijn geheim? Die hoef ik je eigenlijk helemaal niet te vertellen, kwestie van blijven schrijven over iets waar je zelf toch al heel blij van kan worden. In mijn geval is dat schrijven, bloggen, SEO en natuurlijk marketing. Ook ik ben er groot door geworden! Nu jij nog! Daar ga ik je persoonlijk bij helpen. Het enige dat jij hoeft te doen is kiezen voor het enige echte geheim dat ik je te bieden heb. De complete blog template en minicursus met gratis feedback op je eerste blog.

Ik ga je niet leren hoe je een website kunt bouwen, links in je teksten plaatst of welke websites het goed doen. Dat kun je prima zelf uitzoeken. Jij hebt ook Google en kan dat als je het wilt weten prima uitzoeken. Nee, ik ga je leren hoe je een goed blog kunt schrijven om van bezoekers echte klanten te maken.

Ik hoef echt niet aan je te verdienen!

Ik verdien niet aan klanten die voor de blog template en minicursus inclusief feedback kiezen. De tijd die ik investeer in mijn cursisten door het geven van goede feedback, antwoord op vragen of het bieden van oplossingen alleen al kost meer dan het mij zal opleveren. Dan heb ik de promotie en advertentiekosten nog niet eens meegerekend. 

De blog template kies je dus echt omdat je wilt leren bloggen. Omdat je op zoek bent naar een cursus waar wel iemand met je mee kijkt of je op het goede pad bent door feedback. Want dat is iets waar ik de vele cursussen op het internet tekort in vind schieten. 

Laat je overtuigen,
zie ik je eerste blog binnenkort?

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down