Leren Bloggen Voorpagina afbeelding

SEO Landingpagina's 

Aan de slag met je vaardigheden verbeteren.

Online leeromgeving

Altijd up-to-date cursusmateriaal

Compleet cursusboek

Geen gedoe maar direct leren

Online community

Een compleet forum

SEO Landingspagina's

Vind je een landingspagina schrijven ook lastig? Je bent niet de enige. Aan de ene kant wil je bezoekers (potentiële klanten) niet belasten met afleiding en te veel informatie en aan de andere kant moet je wel verkopen! Wat zijn landingspagina’s nu eigenlijk? En hoe zorg je voor de juiste informatie op deze pagina’s?


Het beste zou zijn, om goed onderzoek te doen en aan de hand hiervan, je eigen stappenplan te maken. Denk aan dingen als; Hoe wil je gevonden worden? Dus wat zijn voor jou de belangrijkste zoekwoorden, en doe een zoekwoorden onderzoek. De volgende stap, is dat je ervoor zorgt dat je nuttige informatie biedt op je landingspagina. Op andere pagina’s kun je in detail treden. Zorg ook voor een duidelijke opbouw en maak hierbij altijd gebruik van een titel en van koppen. 


Maak gebruik van opvallende, vetgedrukte letters om iets duidelijk te maken. Je landingspagina bepaalt of de bezoeker verder gaat klikken, dus besteed hier ruim de aandacht aan.

Duidelijke opzet!
Een duidelijke opzet en alles dat je nodig hebt binnen handbereik. Van praktische downloads waardoor alles direct vorm krijgt tot waardevolle informatie die zorgt voor de nodige diepgang, wat nodig is om succes te ervaren.
Simone | Blogger
Eerste column geschreven
Mijn eerste column geschreven, leuk! Ik ben zelf niet heel creatief. Dat dacht ik tenminste. Tot ik erachter kwam dat ik het mis had. Het is echt een kwestie van de knop omzetten. In het begin dus echt even out-of-the-box denken voor mij. Maar tevreden ben ik absoluut!
Marcel | bedrijfsleider

Kun jij ook niet meer wachten? Start vandaag nog!

€ 19,-
€ 2,-

Cursusboek Landingspagina's 

  • Een digitaal boek bomvol informatie en de beste ideeën!
  • Alles is gemakkelijk toe te passen voor een goede landingspagina!
  • Krijg nieuwe inspiratie om landingspagina's te maken die scoren!
  • Weet wat je nog kunt verbeteren of inmiddels al goed doet!
  • Na betaling krijg je het ebook direct in je mailbox!
arrow_drop_up arrow_drop_down