Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de blogtemplate kopen?

Aan de hand van de blog template leer ik je razendsnel bloggen. Je krijgt toegang tot een ijzersterk concept dat ik sinds jaar en dag gebruik. Om klanten te overtuigen met krachtige blogs en topposities in zoekmachines te bereiken.

Is de blogtemplate het geld waard?

Absoluut! Je krijgt toegang tot een krachtig concept en als je toch nog vragen hebt of vastloopt snel support.

Kan ik ook blogs schrijven in minder dan één uur?

De insteek van het concept is dat iedereen kan bloggen. Waar vrijwel iedereen het in zich heeft om binnen één uur de beste blogs te schrijven. Waarbij het natuurlijk ook een beetje van je schrijfvaardigheid afhangt.

Wat betekend de niet goed, geld terug garantie?

Ben je na aankoop niet tevreden? Wil het nadat je de minicursus hebt afgerond nog steeds niet lukken en heeft mijn persoonlijke feedback je niets opgeleverd? Dan krijg jij geld terug! Ik heb de blog template namelijk gemaakt omdat jij echt op zoek bent naar iets dat je WEL verder helpt en werkt! Je krijgt daarom een template die je makkelijk kunt toepassen, volgt een minicursus en feedback.

Waarom is bloggen belangrijk?

Met een goed blog waarop je consistent nieuwe artikelen plaatst zorg je voor meer bezoekers op je website. Dat zijn dus stuk voor stuk potentiële klanten. Een blog is dus een krachtig marketingmiddel, misschien wel het beste marketing middel!

Is de blogtemplate er ook voor beginnende bloggers?

Echt wel! Het zorgt voor een sterke basis waardoor je direct een goede start maakt. Je gaat meer bezoekers en klanten bereiken en je website wordt veel beter geïndexeerd door Google en andere zoekmachines.

Hoe lang duurt de minicursus?

De minicursus duurt een week. Waarbij je dagelijks informatie via de mail krijgt en aan de slag gaat met de waardevolle tips. Nadat je alles hebt afgerond nodig ik je uit om jouw blog aan mij te sturen. Ik voorzie deze van waardevolle feedback zodat je de puntjes op de i kunt zetten.

Waarom kost de blog template geld?

De blog template kost geld omdat het een concept is waarmee je voortdurend aan de slag kunt. Daarnaast kun jij je na de aankoop aanmelden voor de minicursus en krijg feedback op je eerste blog. Ik investeer dus tijd om je echt vooruit te helpen bij het bloggen!

                 
arrow_drop_up arrow_drop_down