Waar vind je de beste blog cursus?

Waar vind je de beste blog cursus?

Waar vind je de beste blog cursus? Een vraag die ik op internet vaak voorbij zie komen. En eigenlijk is er maar een blog cursus die je echt helpt. Dit is de blog template die je bij ons kunt kopen. Niet voor niets maar omdat er een goede cursus achter zit en de feedback inclusief is. 

Vooral dit laatste miste ik bij veel online trainingen. Het stukje persoonlijke aandacht dat je krijgt. Hoe weet je nu of je het goed doet, het werkt zoals je voor ogen hebt of dat het misschien beter kan zonder de feedback? Ik vroeg het mij ook af na het volgen van de zoveelste online training bloggen. Waarbij er wel degelijk grote verschillen zijn. Zo ben ik best tevreden over de ik wil bloggen cursus van Esmée. Je krijgt bij de cursus toegang tot de community. Waar je al de vragen kunt stellen en in contact kan komen met Esmée. Een fulltime blogger.

Voor betreft mijn eigen online cursus heb ik voor een andere opzet gekozen. Namelijk de blog template. Hierin lees je stap voor stap welke elementen er belangrijk zijn. Hoe je er invulling aan kunt geven en jij het beste blog kan schrijven.

Wanneer kies je voor de blogtemplate?

Als je echt op zoek bent naar het leren schrijven van blogs is de blogtemplate een goede keuze. Je krijgt alles dat je moet weten ook te weten. Maar geen lange informatie, ga gelijk aan de slag. Daarnaast heb ik een leerzame cursus aan de blog template gekoppeld. Waarbij ik net wat dieper in de materie in gaat. 

Tot slot krijg je nog de mogelijkheid om jouw blog naar mij toe te sturen. Deze zal ik voorzien van feedback. Zodat je samen met mij de puntjes op de i kunt zetten. Maar ook vragen kunt stellen na het krijgen van de feedback. Met als uitgangspunt dat jij er echt iets van opsteekt en weet waarom je iets doet of juist niet. 

Tot slot vind ik het altijd leuk om te zien wat er om de cursus heen speelt. Neem je de tips mee in je schrijven, heb je zelf nog nieuwe ontwikkelingen doormaakt of wil het niet lukken. Ik blijf je dan ook graag volgen. 

Wanneer kies je voor de ik wil bloggen cursus?

Veel van mijn cursisten vinden het ebook van Esmée echt van toegevoegde waarde. Maar wel pas als je wat verder bent met bloggen en een basis hebt gebouwd. Ik ga hier tot op zekere hoogte in mee. Ik ben namelijk van mening dat de cursus ook voor absolute beginners een echte topper is. Er is veel informatie in te vinden waar je namelijk direct mee aan de slag kan. Het is daarnaast echt wel een mooie aanvulling op de blog template die ik zelf in de verkoop heb. 

Je kunt dus het beste kiezen voor de blog template als je een goede basis wil neerzetten. Samen met mij alle puntjes op de i wil schrijven en uiteindelijk de beste content voor je blog wilt schrijven. Wil je meer informatie en uiteindelijk ook geld verdienen met je blog? Kies dan ook voor het ebook! 

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down