Waarom een blog training volgen?

Waarom een blog training volgen?

Waarom een blog training volgen? Misschien je eerste gedachte als je aan bloggen denkt. Maar in de praktijk worden blogs door mijn cursisten veel vaker bekeken, gelezen en leveren ze meer op. Dit weet ik toevallig omdat voordat ik de blogtemplate en minicursus lanceerde een veelvoud aan onderzoeken heb gedaan.

Door de nodige inzichten, tips en trucs sta je niet alleen sterker in je schoenen. Je schrijfkwaliteiten gaan er ook nog eens behoorlijk op vooruit. Omdat je een goed onderzoek hebt gedaan en dus weet waarover je moet schrijven. Ook de indeling speelt een essentiële rol. De meeste bloggers onder ons maken het allemaal veel te ingewikkeld. En geloof mij dat dit helemaal niet nodig is. Want als jij het te ingewikkeld maakt is het dus ook ingewikkeld voor je bezoekers en klanten om te volgen. Keep it simple! 

Tot slot wil ik je natuurlijk alle redenen geven om voor de blog template te kiezen. Maar beter is het als ik je meeneem in mijn persoonlijke ervaring. De reden waarom ik mijn eigen visie in ontwikkeling heb gebracht tot een sterk blog template, handige minicursus en gratis feedback ronde. 

De blogcursus die ik zocht was er nog niet!

Ik heb inmiddels heel veel verschillende blog cursussen gevolgd. Elke cursus had waarde en leerde mij iets nieuws op het gebiedt van bloggen en copywriting. Heel leerzaam maar er kwam geen feedback! Wie bepaald er dan nog of je het goed doet, wat je doet klopt of je de stof wel goed begrepen hebt. Daar wilde ik tijd en aandacht aan besteden. De juiste informatie met de nodige feedback aan het einde. 

Zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten. Dat vind ik belangrijk bij een cursus. Dat jij ook echt krijgt wat je er echt voor betaald. Het leren schrijven van de beste blogs. En geloof mij, sommige cursisten zijn keigoed! 

Je kiest met de blog template dus echt voor een cursus met de nodige meerwaarde. In de vorm dat ik er persoonlijke aandacht en de nodige zorg aan zal besteden. Want na het lezen van de blog template, het aan de slag gaan met het Office document (opmaak), volgen van de minicursus en mijn feedback stopt het niet. Je kunt mij namelijk altijd met je vragen lastigvallen!

Voor jou is de blog template, minicursus en feedback er nu wel. Daar kun je dus echt van profiteren!

Ik heb op de achtergrond jaren gewerkt aan een werkend en sterk concept. Waarmee je dus echt geholpen bent als het om leren bloggen gaat. Daar kun je absoluut van profiteren. En eigenlijk heb ik maar een regel! Dat is dat je naast een leerzame training ook geniet van het schrijven. Het is de reden dat je het voor jezelf niet moeilijker moet maken dan het allemaal al is.

Je leert met de blog template razendsnel en SEO-Proof bloggen! Ik kijk over je schouders mee en zorg dat jij het helemaal onder de knie hebt na het afronden van de cursus.

Veel succes met bloggen,
zie ik je eerste blog binnenkort?

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down